1 september 2013
10:00

Bälinge IF

Referat: BKV Norrtälje - Bälinge IF

Ett kylslaget och blåsigt Norrtälje och vi har revansch att kräva från vårens möte (förlust 1-2).
Matchen inleds i lågt tempo utan någon riktig kamp; vi är lite på hälarna och Norrtälje är det bättre laget (i alla fall sett till vilja). Efter 20 minuter gör också Norrtälje 1-0 på en långboll när vi missar i markeringen. Strax innan halvtid blir sen DG fälld strax utanför straffområdet och Johannes skjuter en bra frispark som målvakten inte kan hålla - Chrisse håller sig framme på returen och nickar in kvitteringen. 1-1 i halvtid.
I andra halvlek ser spelet liknanande ut, även om vi för spelet så spelar vi inte bra. Norrtälje gör det trångt centralt och vi utnyttjar inte de ytor som då blir på kanterna. Tyvärr får vi två skador och har inga avbytare de sista 20 minuterna men vi kan ändå vinna efter att Linus mycket snyggt serverat DG en boll på djupet som säkert placeras in vid stolpen. Norrtälje har några halvchanser på slutet men vi håller undan och vinner med 2-1.
Kul att se Joseph spela sin första match som utespelare på 2-3 år - Hampus skötte målvaksarbetet bra i hans ställe.